Lääängtar till Sveriges lääängsta loppis

I fjol var första året som Sveriges längsta loppis ägde rum. Och vilken upplevelse det var! Jag hade tänkt sälja lite saker tillsammans med min svägerska och mamma för att därefter åka runt för att fynda själv. Men vi fick inte en lugn stund på hela dagen, det kom folk hela tiden som ville handla eller bara kika runt. Men jag lyckades smita iväg till grannbordet för att fynda en fin blomsterbänk för en femtilapp.
Något som var roligt var att Robban (Takida & Stiftelsen) tillsammans med sin fru Sussi sålde Takida- och Stiftelsenprylar inne i Fränsta och meddela alla sina fans på Facebook om detta. Snacka om bra marknadsföring.
Men även om jag inte hann uppleva andra loppisar så fick jag uppleva den liv och rörelse som denna dag förde med sig. Hela samhället levde upp och man gick ”man ur huse”.
I år ska jag ladda till tänderna och även försöka ta mig runt hela vägen för att fynda lite. Den 14 juni är det dags. Kommer du?

Tags:

Comments are closed